DiniSayfa - islamiyet - namaz duaları

Hakkimizda

Bismillahirrahmanirrahim diyip Allah'ın Adıyla başladık bu siteyi yapmaya sizlere en iyi ve en doğru bilgiyi sunmaya çalıştık.Kimi bilgiler bize ait olmasa da! Dinisayfa sizlere en iyi ve en doğru islam dinine yönelik bilgi vermeyi amaçlayan bir sitedir.Bizlerin ve sizlerin misyonu daima islamiyete yönelik yalanları engellemek onlara karşı çıkmak ve globalleşen dünya ile birlikte değişen müslümanlara dinlerini hatırlatmak ve onlara yol göstermek olmalıdır.
İslam dini kardeşlik dinidir.Hepimiz kardeşiz,klasik ama çok doğru bir söz.Bizler hepimiz kardeşiz.Ne olursa olsun biz müslümanları birbirine kimse düşüremez.Biz müslümanları kimse ayıramaz.Çünkü hepimiz için Allah bir,ve hepimizin son peygamberi Hz. Muhammed.Hepimiz Allah'a O'nun kitaplarına,meleklerine,peygamberlerine,kaza ve kadere,ahiret gününe inanıyoruz.
İslam dini dünyada bazı kesimler tarafından taşlanmak,yalanlanmak istense de O hiçbir zaman değiştirilemeyip müslümanların kalbindeki iman ateşi söndürülemeyecektir.İşte bu noktada bize düşen islamiyeti tanımayanlara bilip de yanlış bilenlere doğruyu anlatmak ve göstermektir.İşte biz de islamı anlatan islamla ilgili bilgiler veren bu siteyi bundan dolayı hazırladık.İslamiyeti tanıtmak,bilinmeyenleri öğretmek için.
Sitemizde yer alan bilgiler islamiyetin sadece özetlerinden ibarettir.İslam dini ancak yaşanılarak öğrenilir.Fakat buna rağmen sitemiz gelişecek ve değişecektir.Sizlere geniş bir islami bilgi sitesi oluşturmak için daima çalışacağız müslüman kardeşlerim....

DiniSayfa.blogspot.com Yönetimi

Etiketler: , , ,